NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN PROCESUL DE RECRUTARE

Cine suntem

Noi suntem PrivacyON (GUIMAN UDUDEC – Societate Civilă de Avocați), o echipă de avocați specializați în legislația privind protecția datelor personale și proprietatea intelectuală.

Cum colectăm și utilizăm datele tale personale

Dacă aplici pentru un loc în echipa noastră, vom prelucra următoarele date personale care te privesc:

  • date de identificare și de contact: nume, prenume, adresă e-mail, număr de telefon;
  • informații din CV / scrisoarea de intenție sau alte informații pe care ni le furnizezi în contextul recrutării (angajatori anteriori, calificări profesionale, recomandări, competențe, educație etc.)
  • orice alte informații pe care alegi să ni le transmiți.

Vom prelucra aceste date în scopul de a lua legătura cu tine și de a parcurge procesul de recrutare. Drept urmare, temeiul legal pentru această prelucrare este efectuarea de demersuri la cererea persoanei vizate, în vederea încheierii unui contract. Dacă vei fi selectat/ă să faci parte din echipa noastră, aceste date vor fi păstrate pe toată durata colaborării cu noi, plus o perioadă suplimentară de 3 ani.

În cazul în care nu vom colabora, vom păstra datele tale personale în maxim 3 luni de la data finalizării procedurii de recrutare, în temeiul interesului nostru legitim de a te contacta în cazul în care apar noi oportunități.

Cui dezvăluim datele

Nu vom dezvălui datele tale personale colectate în procesul de recrutare altor persoane. Totuși, este posibil ca aceste date să fie accesibile celor care acționează ca împuterniciți pentru noi, cum sunt furnizorii noștri de sisteme IT și servicii aferente.

Drepturile tale

  • poți accesa datele pe care le prelucrăm despre tine
  • poți cere rectificarea datelor eronate
  • poți cere restricţionarea prelucrării, în anumite situaţii
  • poți cere ştergerea datelor care te privesc, în anumite condiţii
  • te poți opune atunci când prelucrarea datelor este efectuată în temeiul interesului nostru legitim
  • poți depune o plângere despre modul în care îți prelucrăm datele

Contact

Dacă ai orice întrebări despre modul în care îți prelucrăm datele personale, ne poți scrie pe e-mail la adresa contact[@]privacyon.ro